Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset energiantuotannon ja kaukolämmönjakelun tehtävät. Vastaat roolissasi mm. lämpölaitosten käytöstä, pienistä kunnossapitotöistä ja raportoinnista.

Omaat itsenäisen ja aloitteellisen työskentelytavan. Työyhteisön jäsenenä olet tärkeä osa tiimiä, missä kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutustaustaa tai työkokemusta vastaavista tehtävistä

-B-koneenhoitajan painelaitepätevyys tai tahtotila kouluttautua työn ohessa esimerkiksi voimalaitoksen käyttäjän ammattitutkintoon

-Itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa

Etsimme monipuolisesta työstä innostuvaa tekijää, joka omaa itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Pidät aidosti työstäsi energiantuotannon parissa ja tuot mielelläsi uusia näkökulmia ja ajatuksia toiminnan ja työtapojen kehittämiseen.

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokemusta kartuttanut tekijä; pääasia meille on, että tuot mukanasi osaamista ja innostunutta asennetta. Katsomme sähköalaan liittyvät pätevyydet ja työkokemuksen hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa monipuolista kokemusta energiantuotannon tehtävistä ja paikkaa aitiopaikalla kasvavassa yrityksessä, vakituisessa työsuhteessa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen: mikko.paajanen@loviisanlampo.fi otsikolla ”Työhakemus- Lämpölaitosten hoitaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Paajanen, puh. +358 400 320 908, mikko.paajanen@loviisanlampo.fi