Vi söker en BUSINESS CONTROLLER till Loviisan Lämpö Oy.

Sedan 1999 har Lovisa Värmes fjärrvärmeverk producerat ansvarsfull värme.

Lovisa fjärrvärme produceras med mer än 99,5 procent förnybar energi och är en pionjär i sin klass.

Loviisan Lämpö producerar och distribuerar fjärrvärme i Lovisa stad och i kommuncentra Pornainen och Pukkila, och erbjuder geotermiska lösningar i hela Finland genom dotterbolaget Heatly. LLOY Group producerar årligen ca 90 GWh värme till ca 500 kunder. Omsättningen är ca 6,5 ​​miljoner euro per år.

www.heatly.fi

Tjänsten som business controller som söks är på heltid och permanent. Sökandet sker som en direktrekrytering till Loviisan Lämpö Oy.

I arbetsbeskrivningen ingår bl.a. rapportering, analys av siffror, betalning, momsberäkning, ekonomiadministrativa stöduppgifter och kundservice.

Dessutom har business controllen en roll i olika utvecklingsprojekt för ekonomistyrning (systemreformer och rapportering).

Vi förväntar oss att du har en examen som lämpar sig för tjänsten (merkonomi, handelsekonomi eller civilingenjör) och tidigare erfarenhet av ekonomistyrningsuppgifter. För att lyckas med uppgiften krävs god resiliens och förmåga att reagera på snabbt föränderliga situationer då branschen är i ständig förändring. Den som ska sökas till tjänsten ska vara noggrann, lösningsorienterad och utvecklingsorienterad. Utöver det finska språket bör business controllern även kunna engelska.

Vi erbjuder dig en mångsidig arbetsbeskrivning i ett litet, dynamiskt team och möjligheten att växa i din karriär.

Är du intresserad? För mer information om tjänsten och ansökningsprocessen, kontakta Rami Räty från Eilakaisla +358 (0)30 6090 130. Du kan även skicka frågor via e-post rami.raty@eilakaisla.fi.

Vi förväntar oss följande saker från den sökande:

  • Finska
  • Engelska

Frågor relaterade till tjänsten besvaras av den personalkonsult som nämns i platsannonsen.

Du kan skicka in en ansökan från länken nedan:

https://ats.talentadore.com/apply/business-controller-loviisaan/D4g3nZ

Lycka till!