Loviisan Lämpö Oy ja Raseborgs Trä Ab Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Pyhtään ja Lappohjan kaukolämpöliiketoiminnan myynnistä 24.11.2022. Liiketoiminta siirtyy uudelle omistajalle 1.12.2022 alkaen.

”Toivotamme Pyhtään ja Lappohjan kaukolämpöasiakkaat tervetulleiksi asiakkaiksemme. Aloitimme Loviisassa matkan kohti fossiilivapaata lämmöntuotantoa ja olemme sitoutuneet jatkamaan tätä tärkeää työtä myös Pyhtäällä ja Lappohjassa. Näemme aidon paikallisen osallistumisen yhtenä toimintamme kulmakivistä ja odotammekin innolla yhteistyön aloittamista alueiden kuntien, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa” Loviisan Lämmön toimitusjohtaja Mikko Paajanen kertoo.

“Kiitämme kaikkia Lappohjan ja Pyhtään kaukolämpöasiakkaita sekä yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä kuluneiden vuosien varrella. Raseborgs Trä ja yhtiön omistajat ovat strategiassaan päättäneet panostaa jatkossa entistä enemmän yhtiön ydinliiketoimintaan, johon kaukolämmön tuottamisen ei katsottu enää kuuluvan”, kertoo Raseborgs Trä Ab Oy:n hallituksen puheenjohtaja Urban Silén.
”Olemme vakuuttuneita siitä, että uudella omistajalla on halu ja kyky jatkaa kaukolämpöliiketoiminnan kehittämistä Lappohjassa ja Pyhtäällä. Toivotamme kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä uudelle omistajalle kaikkea hyvää tuleville vuosille”, Silén jatkaa.

Kaukolämmöntoimitus jatkuu normaalisti, eikä omistajanvaihdos edellytä asiakkailta mitään toimia.

Loviisan Lämpö jatkaa Pyhtään kirkonkylän ja Lappohjan alueella työtä, jossa fossiiliset polttoaineet korvataan laitosinvestointien ja älykkään energiajärjestelmän kehittämisen avulla kokonaan kotimaisella bioenergialla.

Lisätietoja

Mikko Paajanen p. 0400 320 908

Urban Silén p. 044 0473 734