Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset energiantuotannon ja kaukolämmönjakelun tehtävät. Vastaat roolissasi mm. lämpölaitosten käytöstä, ylläpidosta ja kehittämisestä. Vastuualueellesi kuuluvat myös kunnossapidon suunnittelu sekä toiminnan raportointi. Toimit pienen organisaation lähiesimiehenä ja ohjaat alihankintaketjun toimintaa. Olet keskeisessä roolissa erilaisissa energiantuotannon kehitysprojekteissa, oli kyseessä sitten olemassa olevan laitteiston parantaminen tai uusinvestointi.

Tartut rohkeasti haasteisiin ja reagoit nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin. Työyhteisön jäsenenä olet tärkeä osa tiimiä, missä kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Olet osa pientä ja kasvuhakuista tiimiä, ja vastaat roolissasi suoraan toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi Insinööri AMK tai Alikonemestari)

-Aikaisempaa kokemusta lämpölaitoksen käyttö- ja/tai kunnossapitotehtävistä

-Vähintään A-koneenhoitajan painelaitepätevyys tai vastaava insinöörin painelaitepätevyys

Etsimme monipuolisesta työstä innostuvaa tekijää, joka haluaa nähdä muuttuvat tilanteet ja kasvun mahdollisuudet mielenkiintoisena haasteena. Pidät aidosti työstäsi energiantuotannon parissa ja tuot mielelläsi uusia näkökulmia ja ajatuksia toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Et pelkää ongelmia, vaan nautit niiden ratkaisemisesta. Muuttuvien tilanteiden ohella myös rutiinityöt sujuvat.

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokemusta kartuttanut tekijä; pääasia meille on, että tuot mukanasi osaamista ja innostunutta asennetta. Katsomme sähköalaan liittyvät pätevyydet ja työkokemuksen hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa monipuolista kokemusta energiantuotannon tehtävistä ja paikkaa aitiopaikalla kasvavassa yrityksessä, vakituisessa työsuhteessa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen: mikko.paajanen@loviisanlampo.fi otsikolla ”Työhakemus – Käyttömestari”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Paajanen, puh. +358 400 320 908, mikko.paajanen@loviisanlampo.fi