Etsimme Loviisan Lämpö Oy:lle BUSINESS CONTROLLERIA

Loviisan Lämmön kaukolämpölaitos on tuottanut vastuullista lämpöä jo vuodesta 1999. Loviisalainen kaukolämpö on tuotettu yli 99,5 prosenttisesti uusiutuvalla energialla ja on kokoluokassaan edelläkävijä.

Loviisan Lämpö tuottaa ja jakelee kaukolämpöä Loviisan kaupungissa sekä Pornaisten ja Pukkilan kuntakeskuksissa, sekä tarjoaa maalämpöratkaisuja läpi Suomen tytäryhtiönsä Heatlyn kautta. LLOY -konserni tuottaa vuosittain n. 90 GWh lämpöä n. 500 asiakkaalle. Liikevaihto on n. 6,5 miljoonaa euroa vuodessa.

www.heatly.fi

Haettavan business controllerin tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Haku toteutetaan suorarekrytointina Loviisan Lämpö Oy:lle.

Työnkuva sisältää mm. raportointia, lukujen analysointia, maksatusta, alv-laskentaa, taloushallinnon tukitehtäviä sekä asiakaspalvelua. Lisäksi business controllerilla on rooli erilaisissa taloushallinnon kehitysprojekteissa (järjestelmäuudistukset ja raportointi).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (merkonomi, tradenomi tai KTM) sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää resilienssiä ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, sillä toimiala on jatkuvassa muutoksessa. Tehtävään haettavan henkilön tulisi olla työotteeltaan tarkka, ratkaisukeskeinen sekä kehitysmyönteinen. Suomen kielen lisäksi business controllerin pitäisi hallita myös englannin kieli.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan pienessä, dynaamisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kasvaa urallasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Rami Räty +358 (0)30 6090 130. Voit laittaa myös sähköpostilla kysymyksiä rami.raty@eilakaisla.fi.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomi
  • englanti

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Hakemuksen pääset jättämään alla olevasta linkistä:

https://ats.talentadore.com/apply/business-controller-loviisaan/D4g3nZ

Onnea työnhakuun!